Medlemskap basis – Playuba PRO

Velkommen til Playuba! Vi oppgraderer våre nettsider.

Alle nye og eksisterende kunder må fylle inn dette registreringsskjemaet for tilgang til digitale ressurser på «MIN SIDE». En skole trenger kun å etablere en felles brukerkonto. Flere lærere kan være innlogget samtidig.

Skolens ansatte logger seg inn på MIN SIDE ved å bruke et felles BRUKERNAVN og et felles PASSORD. Som BRUKERNAVN anbefaler vi at dere velger skolens navn f.eks: «Gladeng skole».

Vi anbefaler også at skolen registrerer brukerkonto med e-postadresse som tilhører en i skole-administrasjonen, isteden for e-postadresse til en lærer. Det er KUN den registrerte e-postadressen som kan administrer å lage nytt passord på vegne av skolens ansatte når det trengs. BRUKERNAVN kan ikke forandres.

Når skjema er fylt inn og sendt, vil skolen, eksempelvis da en i administrasjonen, få en autogenerert e-post med link for å lage et felles PASSORD. NB! Husk å sjekk søppelpost. Mange mailservere oppfatter autogenererte e-poster som spam. Da er det bare å følge instruksene og bruke den kreative muskelen til å lage et passord som lærer-staben vil huske!

Vi sees på innsiden og ikke nøl med å ta kontakt om dere trenger veiledning, tips & råd.

Hilsen Vibeke i Playuba