Hvem vi er

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til SmartBird AS, Ullernveien 99, Oslo 0280, Norge, e-post: vibeke@playuba.com, telefon: 92020667 om innsamling og bruk av informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet www.playuba.com. Vi kan endre personvernerklæringen når som helst uten forvarsel til deg og anbefaler derfor at du går gjennom denne siden med jevne mellomrom.

Informasjon vi samler inn og hvordan den brukes

Vi samler inn: Navn, E-post, Mobil og Arbeidsadresse.

Vi bruker informasjonen til følgende formål:  Opprette brukerkonto, brukerstøtte, administrasjonsinformasjon, administrer kundeordre og brukerkonto. Relevant markedsføring og salg.

Hvis vi ønsker å bruke opplysningene dine til andre formål, vil vi be deg om samtykke og vil bruke opplysningene dine kun når vi mottar ditt samtykke, og deretter kun til formålet som vi gir samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet av lov.

Oppbevaring av informasjonen din

Vi beholder din personlige informasjon hos oss i 90 dager til 2 år etter avsluttet brukerkonto eller så lenge vi trenger den for å oppfylle formålene som den ble samlet inn for.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på våre nettsider kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. Men gitt de iboende risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke garantere eller garantere sikkerheten til informasjonen du sender til oss, og du gjør det på egen risiko.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om behandlingen av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til vibeke@playuba.com / SmartBird AS. Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.